Verfijn zoekopdracht
Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

verantwoordelijke interne communicatie Solliciteer
  • afdeling: Planning en Co√∂rdinatie
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel - standplaats: Brussel
  • referentie: AWV00160


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Je komt terecht in de afdeling Planning en Coördinatie (PCO), deze afdeling is een centrale afdeling die de rol van katalysator voor de andere afdelingen van AWV, naar klanten (intern en extern) en naar externe belanghebbenden vervult.

Samen met je collega’s van interne communicatie ondersteun je de strategie, een sterke bedrijfscultuur en de motivatie van de medewerkers van AWV. Hiermee lever je een aanwijsbare bijdrage om de visie van het Agentschap Wegen een verkeer waar te maken.

Jouw takenpakket

Je adviseert, maakt communicatieplannen en draagt zorg voor een succesvolle uitvoering daarvan. Dat gaat van het uitwerken van magazines, het schrijven van artikels voor het intranet, het opmaken van videoreportages, organiseren van events, organiseren van sensibiliseringsacties, uitwerken van presentaties en schrijven van speeches tot het ondersteunen van verschillende werkgroepen met hun presentaties...

Ook bedenk jij creatieve manieren om het agentschap Wegen en Verkeer voor de medewerkers nog verder op de kaart te zetten. Je werkt daarbij nauw samen met je collega's van externe communicatie en vult elkaar aan, ondersteunt elkaar, versterkt elkaar en vervangt elkaar indien nodig.

Jouw profiel

Je diploma


Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur master communicatiemanagement of communicatiewetenschappen .

Je werkervaring


Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van corporate communicatie, bij voorkeur met interne communicatie bij een grote organisatie.

Bijkomende Verwachting
•Je hebt een analytische geest en je bent ondernemend en creatief
•Je genereert nieuwe ideeën die je vervolgens ook kan omzetten in praktische realisatieJe kan strategisch denken, maar schrijft even graag een goede tekst of een heldere presentatie.
•Je bent projectmatig ingesteld.
•Je werkt zelfstandig en bent in staat om goed om te gaan met tijdsdruk om deadlines te halen en prioriteiten te stellen.
•Je werkt gedreven en bent niet bang om je mening uit te spreken.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 7 juni 2017 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatielink die je kan terugvinden bij het online vacaturebericht .

Meer weten

Meer informatie kan je terugvinden in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage. 

Bijlagen