Verfijn zoekopdracht
Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

medewerker klantendienst Solliciteer
 • afdeling: Planning en Co√∂rdinatie
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Meerdere regio's - standplaats: Brussel of Leuven
 • referentie: AWV00161


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7600 km fietspaden en heeft zo een grote impact op de mobiliteit. De functie van medewerker centrale klantendienst situeert zich binnen de afdeling Planning en Coördinatie (PCO) van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een transparante, verstaanbare en klantgerichte communicatie naar onze klanten. Je signaleert mogelijke pijnpunten en doet samen met het volledige team voorstellen ter verbetering van de werking van AWV. Hiermee lever je een aanwijsbare bijdrage om de visie van het Agentschap Wegen een verkeer waar te maken.

Jouw takenpakket

Als medewerker van de klantendienst sta je in voor het verwerken, opvolgen en beantwoorden van alle klantenreacties (klachten, meldingen, suggesties en vragen) die ons agentschap vanuit verschillende kanalen bereiken.

Je maakt goede analyses van wat de vraag of nood van de klant inhoudt. Vragen en meldingen die vaak terugkomen beantwoord je vlot door gebruik te maken van de beschikbare informatie. Voor moeilijkere vragen of noden ga je achter informatie aan om zoveel mogelijk klantenreacties zelfstandig te kunnen beantwoorden.

Je onderhoudt goede contacten met de betrokkenen binnen de afdelingen en durft ook doorvragen tot je de informatie hebt die je nodig hebt. Je bent in staat om de werking van AWV kritisch te bekijken op basis van de input die je vanuit je afdeling ontvangt om de klantenreactie te beantwoorden. Je signaleert mogelijke pijnpunten en doet samen met het volledige team voorstellen ter verbetering van de werking van AWV.

Jouw profiel
 • Je hebt een bachelor diploma
 • Ervaring in het omgaan met klanten of het schrijven van teksten is een pluspunt. Gemotiveerde schoolverlaters komen ook in aanmerking.
 • Je hebt een analytische geest, gaat op zoek naar de juiste informatie en kan uit die informatie vlot de essentie te destilleren.
 • Je hebt een vlotte pen en bent in staat om een boodschap op een transparante en klantgerichte manier over te brengen.
 • Je werkt zelfstandig en bent in staat om onder tijdsdruk kwalitatief werk te leveren en prioriteiten te bepalen.
 • Je hebt een kritische blik en streeft gedreven naar een continue verbetering van je eigen werking en de werking van AWV.
 • Je bent in staat om op korte termijn een grondige kennis op te bouwen van de structuur van AWV en van de activiteiten die AWV uitoefent.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 11 juni 2017 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je op deze pagina kan terugvinden. 

Meer weten

Meer informatie over de organisatie vind je op www.wegenenverkeer.be.

Meer informatie over de selectieprocedure vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage. 

Bijlagen