Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

tunnelbeheerder

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00244


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000km gewest- en autosnelwegen en ruim 6700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in Vlaanderen.

De Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV) maakt deel uit van Wegen en Verkeer Antwerpen en zal op termijn verantwoordelijk worden voor alle tunnels in Vlaanderen, langer dan 200m met gemotoriseerd verkeer. Van al deze tunnels zijn er in Vlaanderen 6 gelegen op het TERN netwerk (Trans European Road Network).

Jouw takenpakket

Als tunnelbeheerder sta je in voor het opvolgen en beheren van diverse onderhoudscontracten. Je coördineert het onderhoud in de verschillende tunnels en staat in voor de opmaak en opvolging van de bijhorende bestekken. Je overlegt met collega’s en externen betreffende het beheer en onderhoud van de tunnel. Op deze manier draag je bij tot een veilige doorrit voor alle weggebruikers in de tunnel.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de alle personeelsleden binnen de TOV voor wat betreft de organisatie van alle onderhoudsactiviteiten in de tunnels. Je werkt dus heel nauw samen met de tunnelcoördinatoren, tunneltoezichters en het team renovatie en nieuwbouw tunnels binnen de TOV. Je geeft leiding aan de onderhoudstechnici van de elektromechanische installaties van de Sint-Annatunnel en rapporteert rechtstreeks aan de teamverantwoordelijke Tunnelbeheer en -onderhoud.

Jouw profiel

Je diploma

Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur in technische richting en hebt, bij voorkeur, 2 jaar ervaring met beheren en opvolgen van facilitaire contracten of onderhoudscontracten.

Je technische competenties

Je bent een gedreven persoon met organisatietalent die vlotte communicatie, zelfstandig werken en nauwkeurigheid tot zijn talenten rekent. Je bezit een brede algemene technische en bouwkundige kennis, kunt bouwkundige plannen lezen en analyseren en bent in staat je op korte tijd inhoudelijke kennis eigen te maken en in te zetten. Je beschikt over de nodige talenkennis (Frans en Engels) voor het lezen van documentatie uit het buitenland.

Kennis van tunnels en tunnelexploitatie, elektromechanica, materialen en technologie en Autocad zijn pluspunten. 

Bijkomende verwachtingen

Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem op weekbasis met het oog op dringende interventies aangaande tunnels. Het terreinwerk vereist een zekere flexibiliteit aangezien vele werken enkel in het weekend of gedurende de nacht kunnen uitgevoerd worden (beperken verkeershinder). Hiervoor is compensatie voorzien.

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 27 november 2017 door je CV en motivatiebrief in te sturen via het online sollicitatieformulier.

Meer weten

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.