Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectingenieur weginfrastructuur

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00288


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in Vlaanderen.

Jouw takenpakket

Als projectingenieur weginfrastructuur sta je in voor het begeleiden, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus) en het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project. Het is de bedoeling een veilig, kwalitatief ontwerp en uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …) en met oog voor nodige communicatie. Hierbij zijn ook de contacten met lokale besturen van belang.

Jouw profiel

Op uiterste datum indiensttreding voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

  • Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
  • Je hebt, bij voorkeur, minstens 2 jaar ervaring met bouwkundige projecten

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 24 januari 2017 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor meer informatie kan u de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage raadplegen.