Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

administratief-financieel medewerker contracten

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Leuven
  • referentie: AWV00335


Onze organisatie

De Vlaamse overheid wil het verkeer veilig, vlot, leefbaar en betaalbaar houden.

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in heel Vlaanderen.

Je wordt tewerkgesteld binnen het team contracten. Dit team staat in voor het afsluiten van de verschillende contracten en het opvolgen van de correcte uitvoering ervan. 

Vermits het takenpakket van het team contracten heel veelzijdig is, werd de werklast verdeeld over 2 grote blokken (plaatsing en uitvoering).

Jouw takenpakket

Als administratief-financieel medewerker sta je samen met je collega’s van team contracten in voor het afsluiten en administratief-financieel opvolgen van de verschillende contracten die de afdeling aangaat met derden (opdrachtnemers) voor werken, leveringen of diensten. Deze contracten zijn, gelet op het feit dat we een administratieve overheid zijn, onderworpen aan een aantal specifieke wettelijke bepalingen, waaronder de wetgeving inzake overheidsopdrachten.

Met voorliggende vacature zoeken we een collega die zich in eerste instantie inwerkt in het blok “uitvoering”. Dit omvat onder andere de behandeling van vorderingsstaten en facturen, het opmaken en versturen van allerhande briefwisseling, het behandelen van inkomende en uitgaande post met betrekking tot overheidsopdrachten, het nakijken van overzichten, het behandelen van aanvragen voor gewestbijdragen in het kader van verplaatsen van nutsleidingen, het aanvragen van bijkomende vastleggingen en het behandelen van schadedossiers die betrekking hebben op een overheidsopdracht. De taakinhoud kan variëren afhankelijk van de personeelsbezetting binnen het team en je eigen interesses en vaardigheden.

Jouw profiel

Op uiterste inschrijvingsdatum voldoe je aan onderstaande voorwaarden:

 

 

  • Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, bij voorkeur in een administratieve of boekhoudkundige richting.
  • Werkervaring is geen must, motivatie en bereidheid om te leren wel!

 

Competenties en bijkomende verwachtingen

  • Je kan goed werken met cijfers en doet dit ook graag.
  • Als je kennis hebt van de wetgeving in verband met overheidsopdrachten, de PC-applicaties Delta/e-Delta en Historia is dat een pluspunt.

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 april 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatielink die je kan terugvinden bij het online vacaturebericht.

 

 

 

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sigrid Moreau (Teamverantwoordelijke contracten)

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Carla Piens (Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie)

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.