Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

tunneltoezichter

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats:
  • referentie: AWV00333


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in Vlaanderen.

De Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV) maakt deel uit van Wegen en Verkeer Antwerpen en zal op termijn verantwoordelijk worden voor alle tunnels in Vlaanderen langer dan 200m met gemotoriseerd verkeer). Van al deze tunnels zijn er in Vlaanderen 6 gelegen op het TERN netwerk (Trans European Road Network).

Jouw takenpakket

Als tunneltoezichter ben je de ogen en oren van de tunnelcoördinator. Je voert routine-inspecties uit, staat in voor het dagelijks beheer en onderhoud van de tunnels en je organiseert tunnelsluitingen i.k.v. periodiek onderhoud in de tunnels die beheerd worden door de Vlaamse Overheid. Zo zorg je voor een vlotte en veilige doorrit van duizenden automobilisten die dagelijks door de tunnel passeren.

Je hebt een grote zelfstandigheid bij de uitvoering van je taken. Je plant en organiseert zelf de aanpak van het werk. Je rapporteert hierover aan de tunnelcoördinator die optreedt als je leidinggevende. Je overlegt met collega's en externen over de uitvoering van allerlei taken en dienstaspecten. De verdeling tussen administratief werk en terreintaken staat garant voor afwisselend en boeiend werk.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een technisch bachelordiploma en hebt bij voorkeur opleiding of ervaring met elektromechanische installaties of ICT.
  •  Je hebt kennis van en/of interesse voor tunnels en bouwtechniek, kent de verkeersreglementering goed en kunt vlot plannen lezen. Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften bij wegenwerken of werken in besloten ruimten of bent bereid je hierin bij te scholen.
  •  Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem op weekbasis met het oog op dringende interventies aangaande tunnels. Het terreinwerk vereist een zekere flexibiliteit aangezien vele werken enkel in het weekend of gedurende de nacht kunnen uitgevoerd worden (beperken verkeershinder). Hiervoor is compensatie voorzien.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 25 maart 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.  

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kris Van Boven (Directeur Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV)):

  • Tel: 03 224 68 10
  • E-mail: kris.vanboven@mow.vlaanderen.be