Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

wegendatabankopmeter

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00348


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in Vlaanderen.

 

Jouw takenpakket

Als opmeter wegendatabank sta je in voor het inwinnen van gegevens via terreinmetingen, GPS-metingen, bestaande documenten, GIS-bestanden en mobile mapping beelden. Je verwerkt de ingewonnen geografische data en voert deze in in de Wegendatabank.

Je bent vaak alleen op pad, maar werkt nauw samen met de investeringsteams en de districten. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die een mooie combinatie terrein- en bureauwerk biedt.

Jouw profiel

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs.

Je bent handig met vakgebonden materialen, zoals meetwiel en apparatuur voor de uitvoering van tellingen en kan vlot plannen lezen.

Kennis van bedrijfstoepassingen (WDB, geoloket), Mobile-Mapping, Autocad en/of GIS-software en relevante wet- en regelgeving (overheidsopdrachten, wegcode, standaardbestek 250) is een pluspunt.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 26 april 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina. 

Meer weten

Voor meer informatie kan u de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage raadplegen.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ann Janssen - Directeur Exploitatie en Beheer

  • Tel: 03 224 68 01
  • E-mail: ann.janssen@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Kirsten Wilberts - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

  • Tel. : 02 553 72 14
  • E-mail: kirsten.wilberts@mow.vlaanderen.be