Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

coördinator Minder Hinder

Solliciteer
 • afdeling: Planning en Coördinatie
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Brussel - standplaats: Brussel
 • referentie: AWV00360


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer staat in voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de Vlaamse gewest- en autosnelwegen. Het Agentschap is ook bevoegd voor de veiligheid en het comfort van de weggebruikers. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden en heeft zo een grote impact op de mobiliteit.

De Vlaamse overheid wil het verkeer veilig, vlot, leefbaar en betaalbaar houden. Ze wil ook dat de werven die worden opgestart op de Vlaamse Gewestwegen zo weinig mogelijk hinder veroorzaken. Daarom werd de functie van Minder Hinder coördinator opgericht.

Jouw takenpakket

Vind je het belangrijk dat hinder tijdens wegenwerken tot een minimum wordt beperkt? Ben jij een geboren netwerker die graag met interne en externe partners samen naar oplossingen zoekt? Wil je graag een bijdrage leveren aan een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers in Vlaanderen?

Dan ben jij mogelijk de geknipte Minder Hinder coördinator voor het Agentschap Wegen en Verkeer!

Als coördinator Minder Hinder sta je in voor de opvolging van het Minder Hinder beleid binnen het Agentschap Wegen en Verkeer.

Je bent in de eerste plaats een planner, waarbij je als voorzitter van de werkgroep Minder Hinder de werven op autosnelwegen met hinder op elkaar afstemt en samen met de territoriale wegenafdelingen zoekt naar de uitvoeringsmethode met de minst mogelijke hinder. De jaarplanning die hieruit voortvloeit, bespreek je met de protocolpartners en wordt uiteindelijk opgenomen in de mediacampagne om weggebruikers te informeren. Verder zal je je ontfermen over de planning en de Minder Hinder aanpak van werven op gewestwegen. Samen met de regiomanagers werk je hiervoor een gestroomlijnde en uniforme methodiek uit.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het klantentevredenheidsonderzoek rond Minder Hinder en communicatie van werven op gewestwegen op. Je zal instaan voor zowel de lancering van dit klantentevredenheidsonderzoek alsook voor de opvolging van de resultaten. Je zal daarbij met de regiomanagers en projectmanagers permanent op zoek gaan naar verbeteringen om de impact van onze werven op vlak van hinder te verminderen.

Ten slotte ben je  verantwoordelijk voor het uniformiseren en optimaliseren van alle processen, documenten en applicaties die met Minder Hinder te maken hebben. Zo ben je betrokken bij alle nieuwe ontwikkelingen rond de applicatie WERF en kijk je met een kritische blik naar de geldende dienstorders.

Jouw profiel
 • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de richting mobiliteitswetenschappen
 • Je beschikt bij voorkeur over 3 jaar professionele werkervaring
 • Je hebt interesse in wegenwerken en organisatie van werfsituaties.
 • Je hebt inzicht en interesse in de planning van (wegen)werken en de mogelijkheden om de hinder voor de weggebruiker te beperken tot een minimum
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, verbale vaardigheden en taalgevoeligheid. Een goede kennis van het Frans wordt zeker gewaardeerd.
 • Je beschikt over goede netwerking- en communicatieskills
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 6 mei 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Erik Sclep, communicatieadviseur:

 • Tel: 02 553 79 22
 • E-mail: erik.sclep@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Eline De Smet, selectieverantwoordelijke:

 • Tel. : 02 553 85 13
 • E-mail: eline.desmet@mow.vlaanderen.be