Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werkleider werkhuis Mechelen

Solliciteer
 • afdeling: Elektromechanica en Telematica
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Antwerpen - standplaats: Mechelen
 • referentie: AWV00499


Onze organisatie

De afdeling Elektromechanica en Telematica (EMT) ondersteunt het Agentschap Wegen en Verkeer daarbij door de realisatie, het beheer en het onderhoud van de elektromechanische en telematicatoepassingen langs wegen en waterwegen.

De sectie Kunstwerken Oost (KWO) staat, binnen de afdeling EMT, in voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektromechanische installaties langs bevaarbare en onbevaarbare waterlopen en op regionale luchthavens, hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Het werkhuis Mechelen maakt deel uit van de sectie KWO.

De watergebonden activiteiten van AWV zijn in transitie en de werkhuizen van EMT zullen tegen 1 januari 2019 naar De Vlaamse Waterweg overgaan.

Jouw takenpakket

Je wordt tewerkgesteld als werkleider van het werkhuis Mechelen, dat instaat voor het onderhoud en het beheer van de elektromechanische uitrustingen van de waterwegen in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Deze onderhoudswerkzaamheden kunnen zowel door eigen personeel als door aannemers uitgevoerd worden.

 • Je streeft samen met je team naar een optimale dienstverlening aan de klanten.
 • Je staat in voor de planning en de opvolging van de werkzaamheden van de onderhoudstechnici en de magazijnier. Je verdeelt de taken rekening houdend met de vaardigheden van je medewerkers en je ziet toe op de correcte toepassing van procedures en veiligheidsvoorschriften. Je zorgt ervoor dat de beschikbare middelen efficiënt ingezet worden. Je stimuleert je medewerkers tot optimale prestaties, betrokkenheid en verdere ontwikkeling. Samen staan jullie steeds klaar om dringende herstellingen uit te voeren, ook buiten de kantooruren, door het verzekeren van een permanente wachtdienst. 
 • Bij defecten of bij onderhoudswerkzaamheden die niet door eigen personeel kunnen uitgevoerd worden, roep je externe aannemers op. Je controleert op het terrein dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de wensen van de klant en met naleving van wetgeving, regelgeving en bepalingen van het bestek, zodat de werkzaamheden vlot, tijdig en volgens de gemaakte afspraken verlopen.
 • Je staat in voor de administratie die bij de uitvoering van je taken hoort. Zo volg je o.a.  de overuren en de vergoedingen voor de medewerkers op, bestel je tijdig materiaal en werkkledij, maak je verslagen op van team- en werkoverleg, correspondeer je met klanten, werk je mee aan de opmaak van bestekken, en stel je dienstbevelen en eventuele processen-verbaal op.
 • Je rapporteert over de werking van het werkhuis aan de directeur-ingenieur van je sectie.

Je bent met andere woorden de draaischijf tussen de klanten, eigen medewerkers, aannemers en de leidinggevenden.

Jouw profiel
 • Je hebt een bachelordiploma in een technische richting, zoals elektriciteit, elektronica (-ICT), elektromechanica of mechanica
 • Je combineert je technische kennis met minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in het leiden van een ploeg arbeiders en/of technici.
 • Je hebt een rijbewijs B.

bijkomende voorwaarde

Je bent bereid ingezet te worden in de permanente wachtdienst (24 uur op 24 uur) met het oog op dringende interventies (extra prestaties, nacht- en weekendwerk waarvoor compensatie is voorzien).

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 28 oktober 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Luc Donders


Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Kirsten Wilberts

Meer info over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.