Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectingenieur tunnels

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00600


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de tunnels in Vlaanderen.

Jouw takenpakket

Als projectingenieur tunnels binnen deze afdeling, maak je deel uit van de Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV) en sta je in voor het opstarten, opvolgen en begeleiden van renovatieprojecten en studieopdrachten. Dit betreft zowel kleinere renovatie of nieuwbouwprojecten, als grote totaalrenovaties van tunnels. Verder geeft je ook technisch advies voor tunnelrealisaties in grotere infrastructuurwerken (bvb PPS projecten). Dit doe je in nauw overleg met de tunnelcoördinator, de projectteamverantwoordelijke en de directeur van de tunnelorganisatie. Je werkt hiervoor op basis van een meerjarenplanning die in overleg met de projectteamverantwoordelijke wordt opgemaakt. Op deze manier draag je bij tot een verhoging van het veiligheidsniveau in de Vlaamse tunnels.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een masterdiploma industriële wetenschappen- bouwkunde (of het gelijkwaardige diploma industrieel ingenieur bouwkunde) en hebt bij voorkeur 2 jaar ervaring met bouwkundige projecten.
  • Verder heb je, bij voorkeur,  kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de tunnels in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, 260 en 270, standaardstructuren, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, …).

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 3 maart 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kris Van Boven - Directeur Tunnelorganisatie Vlaanderen - TOV

  • Tel. 03 224 68 10
  • E-mail: kris.vanboven@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Kirsten Wilberts - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

  • Tel. 02 553 72 14   
  • E-mail: kirsten.wilberts@mow.vlaanderen.be

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.