Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfcontroleur elektrische weginstallaties

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Oost-Vlaanderen - standplaats: Gent (werkingsgebied Sint-Niklaas)
  • referentie: AWV00410


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Oost-Vlaanderen.

Het Team Elektrische Weginstallaties staat in voor de elektromechanische uitrusting, zoals wegverlichting, verkeerslichten en verkeersregelaars, die hoort bij wegen.

Jouw takenpakket

Als werfcontroleur elektrische weginstallaties volg je de werkzaamheden op het terrein op, stuur je de aannemer aan en waak je over de kwalitatieve uitvoering en toepassingen van de reglementaire voorschriften en bepalingen m.b.t. de openbare wegverlichting.

Je zal ingeschakeld worden voor de openbare wegverlichting en verkeerslichten voor de gewestwegen in de regio Sint-Niklaas. Hiervoor zal je ook nauw samenwerken met het wegendistrict te Sint-Niklaas.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen en je werkt ook samen met andere werfcontroleurs en collega-controleurs bij aannemingen. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een bachelordiploma.
  • Je hebt kennis van één van de volgende vakgebieden: elektriciteit, elektronica (-ICT), elektromechanica, mechanica of toegepaste informatica (specialisatie netwerkmanagement)
  • Je bent vertrouwd met de courante informaticatoepassingen (MS Office, Internet,…).
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Via een interne opleiding ben je bereid een BA5-attest te verwerven.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 2 juli 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Guy Sonck - Projectingenieur elektrische weginstallaties

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Eline De Smet - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.