Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfcontroleur tunnels

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00445


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in Vlaanderen.

De Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV) maakt deel uit van Wegen en Verkeer Antwerpen en zal op termijn verantwoordelijk worden voor alle tunnels in Vlaanderen langer dan 200m met gemotoriseerd verkeer). Van al deze tunnels zijn er in Vlaanderen 6 gelegen op het TERN netwerk (Trans European Road Network).

Je zal tewerkgesteld worden binnen de Tunnelorganisatie Vlaanderen, team Renovatie en Nieuwbouw Tunnels. TOV bestaat verder nog uit een team Beheer en Onderhoud Tunnels.

Jouw takenpakket

Als werfcontroleur tunnels sta je in voor het opvolgen van werken in de Vlaamse tunnels en/of pompstations die worden uitgevoerd door derden, de controle op het terrein van de naleving van de wetgeving openbare aanbesteding, de regelgeving, de bepalingen van het bijzonder bestek.

Zo waak je erover dat de werkzaamheden vlot, tijdig, kwaliteitsvol en overeenkomstig de gemaakte afspraken en volgens reglementaire voorschriften en bepalingen verlopen.

Meer concreet, controleer je de werken, leveringen en vergun­nin­gen, reageer je op problemen, doe je vaststellingen (onder andere met betrekking tot overtre­dingen) en verstrek je informatie en gegevens daarover. Je doet eveneens de voorbereidingen voor de financiële opvolging van de werken en assisteert de leidend ambtenaar bij diverse opleveringsproeven. Je vertegenwoordigt het bestuur bij de dagdagelijkse uitvoering op de werf en je neemt een trekkende rol op voor het organiseren van werfvergaderingen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen en je werkt ook samen met collega’s binnen een zelfde aanneming. Inhoudelijk stem je af met de verantwoordelijke projectingenieur van het project en pleeg je frequent overleg met de tunnelcoördinatoren en tunneltoezichters van een specifieke tunnel.

Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak ‘s nachts wordt uitgeoefend. Antwerpen is je standplaats en uitvalsbasis, maar je kan ingezet worden voor de opvolging van werken in tunnels in heel Vlaanderen.

Jouw profiel

Je beschikt over een bachelorsdiploma, bij voorkeur in de richting bouwkunde, specialiteit infrastructuur. Je hebt, bij voorkeur, aantoonbare ervaring bij de opvolging van bouwtechnische constructies en hebt bijgevolg interesse in het opvolgen van werven. Een eerste werkervaring is een pluspunt.

Je kan een bouwkundig plan lezen en analyseren en beschikt over de nodige talenkennis (Frans en Engels) voor het lezen van documentatie uit het buitenland.

Kennis en inzicht in technische en elektromechanische installaties (lezen en begrijpen van elektrische schema’s) of bereidheid dit binnen de twee jaar te verwerven wordt als een pluspunt beschouwd.

Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem op weekbasis met het oog op dringende interventies aangaande tunnels. Het terreinwerk vereist een zekere flexibiliteit aangezien vele werken enkel in het weekend of gedurende de nacht kunnen uitgevoerd worden (beperken verkeershinder). Hiervoor is compensatie voorzien.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 2 september 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Kris Van Boven - Directeur Tunnelorganisatie Vlaanderen (TOV)

  •  Tel. 03 224 68 10
  • E-mail: kris.vanboven@mow.vlaanderen.be 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Chiara De Schryver - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

Meer info over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.