Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

districtchef autosnelwegen

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Oost-Vlaanderen - standplaats: Gentbrugge
  • referentie: AWV00480


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Oost-Vlaanderen.

Binnen de afdeling zijn er vijf territoriale districten, waaronder het district Gent en Autosnelwegen. Elk district staat in voor het beheer van de weginfrastructuur (inspectie, onderhoud en herstellingen van schade), het afleveren van adviezen en vergunningen aan nutsmaatschappijen en aangelanden en het verzorgen van de winterdienst.

Jouw takenpakket

Als districtchef sta je aan de leiding van het district en ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van een veilige en goed onderhouden weginfrastructuur. Voor deze functie ligt de focus op de uitvoering van onderhoudswerken van de autosnelwegen in Oost-Vlaanderen.

Om deze opdracht te realiseren stuur je, samen met je collega districtchef, een team medewerkers aan en coördineer je inspecties, strooidiensten tijdens de wintermaanden, de permanente wachtdienst en onderneem je acties voor het uitvoeren van de onderhoudswerken. In deze functie zijn ook de contacten met lokale besturen en omwonenden belangrijk en behandel je klachten en meldingen.

 

Jouw profiel
  • Je beschikt over een masterdiploma (bij voorkeur industrieel ingenieur bouwkunde). Laatstejaarsstudenten kunnen zich eveneens kandidaat stellen.                                              
  • Je hebt kennis van bouwkunde (wegen en kunstwerken), SB 250, … .
  • Je bent vertrouwd met de courante informaticatoepassingen (MS Office, Internet,…).
  • Je hebt kennis van wetgeving en reglementering: verkeersreglementering, vergunningsreglementering, wetgeving op de overheidsopdrachten, … .
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 7 oktober 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mark Pissens - Directeur exploitatie en beheer

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Eline De Smet - Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie

Meer informatie over de functie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.