Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectmanager

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: AWV00503


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in heel Vlaanderen.

Jouw takenpakket

Als projectmanager sta je in voor het begeleiden, uitwerken, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus) en de verschillende onderdelen (deelprojecten) ervan. Verder sta je ook in voor het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project. Het is de bedoeling een veilig, kwalitatief ontwerp en uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …) en met oog voor nodige communicatie.

Je werkt hiervoor nauw samen met de regiomanager die verantwoordelijk is voor het voor- en natraject van de projecten (opmaak probleemanalyse, variantenonderzoek en projectdefinitie).

Jouw profiel
  • Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
  • Je hebt, bij voorkeur, minstens 2 jaar ervaring met bouwkundige projecten
  • Je hebt, bij voorkeur, kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaams Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen,...)
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,… 

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 november 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Meer weten

Voor meer informatie kan je de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage raadplegen.