Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectmanager weginfrastructuur

Solliciteer
 • afdeling: Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Oost-Vlaanderen - standplaats: Gent
 • referentie: AWV00534


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Oost-Vlaanderen.

Jouw takenpakket
 • Als projectmanager sta je in voor het opstarten, begeleiden, uitwerken en nakijken van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus) en de verschillende onderdelen (deelprojecten) ervan.
 • Verder sta je ook in voor het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project. Het is de bedoeling een veilig, kwalitatief ontwerp en uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …), met oog voor de voorziene timing (rekening houdende met de te doorlopen procedures) en met oog voor de nodige communicatie.
 • Je werkt voor vele projecten nauw samen met de regiomanager die verantwoordelijk is voor het voor- en na-traject van een project (opmaak probleemanalyse, variantenonderzoek en projectdefinitie).
 • Je rapporteert aan de directeur-ingenieur investeringen.
Jouw profiel
 • Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
 • Je kan vlot werken met de courante PC-toepassingen (MS Office) en staat open voor softwaretools om aan gericht en efficiënt projectmanagement te doen (inclusief archiefbeheer samen met andere interne (en externe) betrokken in kader van investeringsprojecten).
 • Je hebt kennis van de technische voorschriften die gangbaar zijn voor de wegenbouw en kunstwerken in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250 en 260, wegennormen, standaardstructuren, …) en de wet- en regelgeving die betrekking heeft op de functie (overheidsopdrachten, milieu, vergunningen, ...) of bent bereid deze op korte termijn te verwerven..
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je bent bereid om in een beurtrolsysteem ingezet te worden in de permanente wachtdienst (24 uur op 24 uur) met het oog op dringende interventies. Hiervoor wordt compensatie voorzien.
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen en vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar en de mogelijkheid tot telewerk.

Je minimum bruto aanvangssalaris bedraagt € 3.738,11 (graad: ingenieur, salarisschaal A121) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Meer informatie over de financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 25 november 2018 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina. 

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gorik De Koker, directeur-ingenieur investeringen

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Eline De Smet, selectieverantwoordelijke