Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfcontroleur

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer West-Vlaanderen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: West-Vlaanderen - standplaats: Brugge
  • referentie: AWV00620


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Om vlot te kunnen werken aan een betere mobiliteit, vind je afdelingen van AWV over heel Vlaanderen en in Brussel. Bij AWV werken ruim 1400 mensen om onze wegen performant, veilig en toekomstgericht te maken.

De afdeling Wegen en Verkeer West-Vlaanderen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie West-Vlaanderen.

Er staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel de komende jaren. Daarom zijn wij op zoek naar werfcontroleurs die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.  Je uitvalsbasis zal in eerste instantie het district Brugge zijn, maar je kan ingezet worden voor projecten over de ganse provincie.

Jouw takenpakket

Je zal instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.  Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen.

Meer concreet, bereid je werven voor, maak je een postenboek op, controleer je de werken, leveringen en vergunningen, houd je een werfdagboek bij, reageer je op problemen, doe je vaststellingen (onder andere met betrekking tot overtredingen), verstrek je informatie en gegevens daarover en maak je verslagen op.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectmanager. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Jouw profiel
  • Je hebt een bachelorsdiploma in een technische richting, bij voorkeur bachelor bouw.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je kan vlot werken met courante PC-toepassingen.
  • Je hebt technisch inzicht.
  • Kennis van wegenbouw is een pluspunt.
  • Met het oog op dringende interventies en kan je eventueel ingeschakeld worden in de winterdienst.  Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.

 

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, de mogelijkheid tot telewerk,…

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 4 april 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

 

Meer weten

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

Claire Verlinde

Personeelsverantwoordelijke

Tel: 050/24 81 17

      E-mail: Claire.verlinde@mow.vlaanderen.be

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met

Carla Piens

Selectieverantwoordelijke

Tel. : 02 553 72 53

E-mail: carla.piens@mow.vlaanderen.be