Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectmanager weginfrastructuur

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Antwerpen
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen - standplaats: Antwerpen
  • referentie: req597


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Om vlot te kunnen werken aan een betere mobiliteit, vind je afdelingen van AWV over heel Vlaanderen en in Brussel. Bij AWV werken ruim 1.350 mensen om onze wegen performant, veilig en toekomstgericht te maken.

De afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in heel Vlaanderen.

Er staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel de komende jaren. Daarom zijn wij op zoek naar projectmanager weginfrastructuur die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst.

Jouw takenpakket

Als projectmanager weginfrastructuur sta je in voor het begeleiden, uitwerken, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus) en de verschillende onderdelen (deelprojecten) ervan. Verder sta je ook in voor het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project. Het is de bedoeling een veilig, kwalitatief ontwerp en uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …) en met oog voor nodige communicatie.

Je werkt voor nauw samen met de regiomanager die verantwoordelijk is voor het voor- en natraject van de projecten (opmaak probleemanalyse, variantenonderzoek en projectdefinitie).

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen en hebt, bij voorkeur, minstens 2 jaar ervaring met bouwkundige projecten. 

Verder heb je, bij voorkeur,  kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, …).

Daarnaast heb je een rijbewijs B.

Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. 

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal €3.738,11 (0 jaar ervaring - salarisschaal A121) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

Meer weten

Meer informatie vind je terug in de uitgebreide functiebeschrijving in bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Roel Smits, directeur Investeringen:

  • Tel: 03 224 68 11
  • E-mail: Roeland.smits@mow.vlaanderen.be

Of Eva Van den Bossche, afdelingshoofd:

  • Tel: 03 224 69 22
  • E-mail: eva.vandenbossche@mow.vlaanderen.be

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met Kirsten Wilberts, Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie:

  • Tel. : 02 553 72 17
  • E-mail: Kirsten.wilberts@mow.vlaanderen.be