Wij zoeken voortdurend

Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

2 werfleiders weginfrastructuur

Solliciteer
 • afdeling: Wegen en Verkeer Vlaams– Brabant
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Vlaams-Brabant - standplaats: Leuven
 • referentie: req757


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest– en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. 

De afdeling Wegen en Verkeer Vlaams– Brabant is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Vlaams– Brabant.

Jouw takenpakket

Momenteel zijn er 2 concrete vacatures voor werfleider weginfrastructuur.

Als werfleider weginfrastructuur zal je projectontwerpen begeleiden, nakijken en opstarten (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …). Daarnaast zal je de uitvoering van de projecten opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …)

Het VAC Leuven is je standplaats en uitvalsbasis, maar je zal naargelang de noden worden ingezet voor projecten in heel de provincie Vlaams– Brabant. Momenteel zijn er diverse projecten in de regio Vilvoorde waarvoor je zal ingezet worden.      

Jouw profiel
 • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de industriële wetenschappen optie bouwkunde of elektromechanica.
 • Je hebt bij voorkeur minstens 2 jaar werkervaring in werfopvolging, maar gemotiveerde laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de technische voorschriften en regelgeving voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, …).
 • Je bent bereid eventueel ingeschakeld te worden in de winterdienst en permanente wachtdienst (overuren, nacht– en weekendwerk in een beurtrol waarvoor compensatie voorzien is).
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.  

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon– werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. 

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal 3204,70 euro (0 jaar ervaring – salarisschaal A111) en relevante privé– ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.  

Meer weten

Solliciteren kan tot en met 1 maart 2020 je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatielink die je kan terugvinden bij het online vacaturebericht.

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie van werfleider tunnels kun je contact opnemen met 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met 

 • Yasmine Bauters
 • Intern consultant HRM – selectiedeskundige, afdeling Organisatie 
 • Tel. 02 553 72 63   
 • E– mail: yasmine.bauters@mow.vlaanderen.be