Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

HR-Partner

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Antwerpen
  • referentie: req3635
  • solliciteren tot en met: 16-06-21


Beschrijving

Agentschap Wegen en Verkeer zoekt een gepassioneerde HR-partner, die de leidinggevenden en medewerkers van de afdeling Wegen en Verkeer Antwerpen ondersteunt en adviseert op het vlak van instroom, loopbaan en uitstroom. Samen met het team sta je mee in voor de verdere uitbouw en invulling van een professionele HR-organisatie, en bouw je mee aan een divers personeelsbestand. 
Je adviseert onze leidinggevenden om het beste uit zichzelf en uit hun medewerkers te halen, en je ondersteunt de medewerkers in hun ontwikkeling en welbevinden. Je stelt de behoeften van de werknemers en leidinggevenden proactief vast om zo onze HR-processen en beleidslijnen te creëren en te optimaliseren. 
Je voelt je comfortabel in een wereld met veel technische profielen en je wil meebouwen aan de mobiliteit van de toekomst? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. Aarzel niet en stel je kandidaat!
 
Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de humane wetenschappen of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

• Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring waarbij minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in het coachen van leidinggevenden of medewerkers

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be