Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Expert wetgeving overheidsopdrachten

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Brussel, Gent, Antwerpen, Brugge, Hasselt, Leuven
  • referentie: req3637
  • solliciteren tot en met: 25-06-21


Beschrijving

Agentschap Wegen en Verkeer zoekt een expert wetgeving overheidsopdrachten om de collega’s van het agentschap bij te staan bij de vaak complexe vraagstukken inzake overheidsopdrachten. Beschik je over de nodige kennis van de wetgeving overheidsopdrachten? Hou je van het ontrafelen van complexe juridische vraagstukken en ben je in staat om jouw advies op een heldere en concrete manier te formuleren voor de interne en externe partners van AWV? Je bent een teamspeler die er steeds naar streeft de groepsdoelen te realiseren. Je bouwt vlot contacten op binnen en buiten de organisatie? Dan ben jij de expert waarnaar we op zoek zijn. 
Als expert wetgeving overheidsopdrachten verleen je juridische eerstelijnsdienstverlening en advies aan interne klanten binnen het agentschap. Samen met jouw collega’s behandel je vragen inzake juridische processen overheidsopdrachten. Je analyseert de vraag en formuleert een concreet en bruikbaar passend antwoord. Je stelt juridische documenten op en/of ziet deze grondig na. Verder neem je ook de rol van gobetween op tussen AWV en ATO, AJD, MOW, IF, het kabinet,… Daarnaast bouw je ook expertise op in een specifiek domein.
Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Profiel

Je hebt een diploma van master of licentiaat in de rechten behaald in België. 
OF
Je hebt een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid en je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met overheidsopdrachten. 

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van Adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be