Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Projectmanager weginfrastructuur

 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Limburg
 • standplaats: Hasselt
 • referentie: req6682
 • solliciteren tot en met: 26-06-22


Beschrijving

Als projectmanager weginfrastructuur sta je in voor het opstarten, trekken, begeleiden en nakijken van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afwerking, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van het project.  

Het is de bedoeling een veilig en kwalitatief ontwerp uit te werken en de uitvoering te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering … ) en met oog voor nodige communicatie. Hierbij zijn ook de contacten met lokale besturen, nutsmaatschappijen, omwonenden, vervoersmaatschappijen … van belang. 

Naast de intense samenwerking met vele interne en externe stakeholders, werk je voor de meeste projecten nauw samen met de regiomanager , die soms verantwoordelijk is voor het voor- en natraject van een project (opmaak probleemanalyse, variantenonderzoek en projectdefinitie). Je rapporteert aan de directeur-ingenieur investeringen en geeft leiding aan 1 à 2 werfleiders.

Wens je meer info over de afdeling, het takenpakket en/of de selectieprocedure? Download het selectiereglement en bewaar het doorheen de procedure.

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen, bij voorkeur optie bouwkunde of architectuur.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B.
 • Je hebt, bij voorkeur, kennis van de technische voorschriften en regelgeving gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen … ) of je bent bereid om die kennis op korte termijn te verwerven.
 • Je bent bereid om enkele weken per jaar ingezet te worden in een permanentiewachtdienst (24 op 24 uur) op weekbasis met het oog op dringende interventies.

Aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je wordt aangeworven met een contract bepaalde duur (1 jaar, met optie tot verlenging met nog 1 jaar). Je bruto salaris bedraagt minimaal € 4.046,24 (0 jaar ervaring - salarisschaal A121) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Kim Janssens
 • telefoon: 02 553 04 63
 • e-mail: kim.janssens@mow.vlaanderen.be