Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

werfleider weginfrastructuur

Solliciteer
  • afdeling: Wegen en Verkeer Limburg
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Limburg - standplaats: Hasselt
  • referentie: AWV00719


Onze organisatie

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

De afdeling Wegen en Verkeer Limburg is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Limburg.

Jouw takenpakket

Je staat in voor de opstart en de uitvoering van investeringsprojecten. Vanuit je eigen bouwkundige specialisatie zorg je voor het voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en volg je de uitvoering ervan op. Je bent ook verantwoordelijk voor de bewaking van de kostprijs (vanaf de ontwerpfase).

Concreet wil dit zeggen : het begeleiden, nakijken en opstarten van projectontwerpen (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …) en het opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel, van de uitvoering van de projecten. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …). 

Je standplaats is Hasselt maar je werkgebied kan ruimer zijn en zich eveneens situeren in de regio Oost, zijnde de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Jouw profiel
  • Je hebt een masterdiploma in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) bij voorkeur optie bouwkunde. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar laatstejaarsstudenten (schooljaar 2018-2019) komen ook in aanmerking!
  • Of je heb een ander masterdiploma, aangevuld met minstens 2 jaar ervaring in werfopvolging en/of (wegen)bouwprojecten.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de technische voorschriften en regelgeving, gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, verkeersreglementering, vergunningen, …).
  • Je bent bereid om ingezet te worden in de permanente wachtdienst (24 uur op 24 uur) met het oog op dringende interventies en de winterdienst (extra prestaties, nacht- en weekendwerk waarvoor compensatie is voorzien).
Ons aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met 28 juli 2019 door je CV en motivatiebrief in te sturen via de sollicitatieknop die je kan terugvinden op deze pagina.

Meer weten

Meer info over de functie vind je in het uitgebreide selectiereglement als bijlage.

Voor extra informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met

 Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden en selectieprocedure kun je contact opnemen met