Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Medewerker personeelszaken

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req1246


Beschrijving

Ben jij een nauwkeurig iemand die zich graag bezig houdt met cijfers? Ben je daarnaast een echte teamspeler die graag een luisterend oor biedt naar collega’s? Dan is dit een job voor jou!  

 

Als medewerker personeelszaken heb je een heel divers takenpakket. Je voornaamste taak bestaat uit het registreren en opvolgen van financiële zaken binnen de personeelsadministratie van dab VLOOT. Jij bent verantwoordelijk voor de tijdsregistratie van de administratieve collega’s en je biedt ondersteuning bij projecten en budgetbeheer, … Daarnaast vervolledig je allerhande administratieve documenten voor de verschillende personeelsleden. 

 

Het varend personeel komt vaak bij jou ten rade als ze vragen hebben over hun loon of andere personeelszaken.  

 

Je kan als medewerker personeelszaken prioriteiten stellen en je werk met de nodige autonomie organiseren.  

 

Ten slotte draag je bij tot het overkoepelend HR-netwerk van het agentschap MDK en draag je de HR-waarden hoog in het vaandel: fairness, openheid, samenwerken, respect en betrokkenheid. 

 

Voel je je aangesproken? Solliciteer dan nu!  


Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 


 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:


1. Je hebt een secundair diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.  

2. Je hebt minimaal 5 jaar beroepservaring met personeelsadministratiewaarbij de nadruk op het financiële aspect lag. 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji  Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be en tel 0491 92 86 06).

 

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van medewerker met bijhorende salarisschaal C111 (bij 0 jaar anciënniteit). - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques.Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Sidji Serryn
  • telefoon: 0491 92 86 06
  • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.be