Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Wachter - Toezichter baggerwerken

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req2733
  • solliciteren tot en met: 12-03-21


Beschrijving

Ben je bestand om te werken “in weer en wind” en heb je geen hoogtevrees? Beschik je over een analytisch vermogen en kan je technische plannen lezen? Ga je altijd zorgvuldig te werk en ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie als wachter? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als wachter binnen het district West (De Panne tot en met Oostende) voer je inspecties en dagdagelijkse controles uit op onderhoudswerken aan de Vlaamse Kust. Daarnaast volg je de onderhoudsbaggerwerken in de jachthaven van Nieuwpoort op. Je verzamelt daarbij de nodige gegevens, doet verschillende opmetingen en maakt schetsen. Je volgt de werken grondig op en bewaakt de termijnen en de kwaliteit. Je zorgt bovendien voor de planning van de jaarlijkse baggercampagne.

Als toezichter zijn goede communicatievaardigheden onmisbaar en is flexibiliteit troef. Het is niet alleen belangrijk om steeds gepast te reageren op problemen, maar ook om regelmatig af te stemmen met alle betrokken stakeholders. Zo zorg jij voor het informeren van klanten over producten, diensten, systemen of procedures.

Voel jij je enthousiast na het lezen van deze beschrijving? Solliciteer dan nu!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:
  • Je hebt een technisch bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift in een technische richting dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://www.bestuurszaken.be/Bijlage02. 
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be, tel 0491 92 86 06). 

 

 

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Sidji Serryn
  • telefoon: 0491 92 86 06
  • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.Be