Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Coach klantenboekhouding - 2 jaar- Willebroek

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Willebroek
  • referentie: req2890
  • solliciteren tot en met: 30-03-21


Beschrijving

Op zoek naar een uitdagend takenpakket met een aansturende, operationele en projectmatige component? Je vindt het allemaal in de functie van coach klantenboekhouding bij De Vlaamse Waterweg!
Als coach klantenboekhouding behoor je samen met je team tot de cel Financieel Management van de afdeling Algemene Ondersteuning. Het takenpakket is veelzijdig en bestaat uit een aansturende, een operationele en een projectmatige component. Je stuurt het team klantenboekhouding aan. Operationeel coördineer en prioriteer je de diverse taken van het team en voeren jullie gezamenlijk de klantenboekhouding. Als coach ben je verantwoordelijk voor de gevraagde rapporteringen binnen je team en voor de ondersteuning van de financieel manager.  Daarnaast is er het projectmatig gedeelte waarin je als coach participeert aan een aantal deelprojecten die betrekking hebben op het domein klantenbackoffice – klantenboekhouding. Tenslotte maak je samen met de twee andere coaches en de financieel manager deel uit van het projectteam dat de overgang naar een nieuwe ERP-omgeving in zijn vele aspecten voorbereidt en implementeert.

Heb je interesse? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat!

We bekijken de kandidaturen wekelijks en plannen de gesprekken in in overleg met de kandidaat. Van zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we deze vacature af. 

Profiel

Je hebt minimum een bachelordiploma met een bedrijfseconomische oriëntatie en twee jaar ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur in een boekhoudkundige/commerciële context. Je bent op zoek naar een nieuwe boeiende uitdaging waarbij het aansturen van mensen en het projectmatig werken vooraan op je verlanglijst staan.  Van nature uit ben je leergierig, flexibel, communicatief, heb je zin voor initiatief en ben je een teamspeler. Door je analytisch vermogen zie je binnen bedrijfsprocessen steeds het groter plaatje. Projectonderdelen zoals analyse, test, documentatie en eventueel training schrikken je niet af, integendeel.  Je hebt onze manier van werken snel onder de knie en het nodige inzicht in de materie. Tenslotte werk je nauwgezet en gestructureerd en kan je, zeker in afsluitperiodes of projectfases, met de nodige werkdruk om. Je bent bereid je ook geregeld naar onze andere locaties te verplaatsen voor overleg met collega’s.

Aanbod

Een uitdagende opdracht met een contract van 2 jaar en een salaris van 2567,98 euro bruto per maand (bij 2 jaar ervaring). De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij DVW, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast 35 verlofdagen ook maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden (salarisschaal B111).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Wendy Coremans
  • telefoon: 03 860 63 20
  • e-mail: wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be