Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Stuurman van de loodsboot

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Oostende
  • referentie: req3070
  • solliciteren tot en met: 26-04-21


Beschrijving

Wil jij meehelpen aan de veilige en vlotte afwikkeling van het scheepvaartverkeer op de maritieme vaarwegen?  Ben je sterk in coördineren, communiceren en omgaan met mensen? Denk je graag mee over mogelijke verbeteringen? Ben je op zoek naar een goede combinatie werk-privé? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! 

Als loods met functie van stuurman van de loodsboot werk je als nautisch verantwoordelijke in continu dienstverband (een week zeedienst gevolgd door een vrije week) aan boord op de schepen van DAB Vloot met standplaats Oostende.  

Je hebt een master Nautische wetenschappen en bent in het bezit van een geldig STCW II/2 van chief mate – seagoing ship of 3000 gross tonnage or more met minstens 24 maanden ervaring als wachtoverste.  

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

1) Je hebt een masterdiploma in de Nautische wetenschappen.

2) Je bent in het bezit van een geldig STCW II/2 van chief mate – seagoing ship of 3000 gross tonnage or more met minstens 24 maanden ervaring als wachtoverste.

Voeg een kopie van je diploma en je STCW formulier toe aan je online sollicitatieformulier.

Aanbod

- Je wordt aangeworven of overgeplaatst in de graad van loods (rang A1) met de bijbehorende salarisschaal A144. Je aanvangssalaris is minimaal 5.234,61 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op [www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator](http://www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je behoudt ten minste de reeds gevaloriseerde ervaring uit de private sector of als zelfstandige. Als ambtenaar behoud je ook je laatst verworven administratieve anciënniteiten. In contractueel verband geleverde prestaties tellen mee voor de dienstanciënniteit. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Vandekerckhove
  • telefoon: 0499 59 38 46
  • e-mail: els.vandekerckhove@vlaanderen.be