Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Commercieel verantwoordelijke

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Willebroek
  • referentie: req3119
  • solliciteren tot en met: 19-04-21


Beschrijving

Wil je actief meewerken aan duurzaam transport via de waterweg? Dan zoeken wij jou als commercieel verantwoordelijke bij De Vlaamse Waterweg!
In deze functie werk je mee aan de verdere ontwikkeling van het transport via het water en het multimodaal vervoer als alternatief voor het wegvervoer. Je neemt contact met de lokale en bovenlokale besturen om hun steun te krijgen voor de promotie van het vervoer via het water bij nieuwe ontwikkelingen langs de waterwegen. Je bent mee verantwoordelijk voor het vermarkten van de gronden die grenzen aan de waterwegen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van bovenstaande opdrachten in een concessie- of andere overeenkomst en voor het beheren van bestaande concessieovereenkomsten tussen de klant en De Vlaamse Waterweg. Je beheert zelfstandig nieuwe gebiedsontwikkelingen op gronden van De Vlaamse Waterweg met als doel bijkomende watergebonden bedrijventerreinen te ontwikkelen.

Profiel

Je beschikt over een master diploma aangevuld met 1 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een commerciële B2B functie. Relevante werkervaring in een transport- of logistieke functie is een pluspunt. Je bent sociaal en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als geschreven, die je combineert met de nodige diplomatie en tact. Verder heb je van nature een helikopterview, creëer je vlot een strategische visie en slaag je erin een oplossing te vinden die voor de diverse partijen aanvaardbaar is. Dit samen met een leergierige en commerciële aanleg maakt jou het aanspreekpunt in jouw regio voor de verschillende partijen. Bovendien ben je een enthousiaste teamplayer die zich wil vastbijten in deze materie en schrikt het uitvoeren van de bijhorende administratie je niet af. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie (na het doorlopen van de proeftijd) en een salaris van 3.377€ geïndexeerd bruto per maand (bij 1 jaar relevante ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast naast werkzekerheid vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Wendy Coremans
  • telefoon: 0491 35 61 44
  • e-mail: wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be