Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Adjunct directeur MRCC

Solliciteer
 • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
 • regio: West-Vlaanderen
 • standplaats: Oostende
 • referentie: req3467
 • solliciteren tot en met: 14-06-21


Beschrijving

Heb jij nautische kennis en een goed inzicht in de IAMSARWil je samen met je collega’s meehelpen aan de coördinatie en de behandeling van hulpverlening bij maritieme incidenten op zee? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als adjunct directeur MRCC ondersteun je de directeur in de aansturing van het team (nautische) verkeersleiders datinstaat voor de continue dienstverlening van het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum (MRCC)Je zorgt ervoor dat de medewerkers de nodige procedures en omkadering hebben om hun job goed uit te voeren. Je stelt richtlijnen en kwaliteitsnormen op en communiceert deze op een enthousiaste manier aan je team. Je krijgt mensen gemakkelijk mee in je verhaal en hecht belang aan een positieve groepssfeer. Je zorgt daarnaastvoor een uniforme werking binnen de dienst, en evalueert de aanpak van incidenten. Geregeld organiseer je ook SAR-oefeningen om de werking van het team te optimaliseren.

Wil jij graag deel uitmaken van het boeiende Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum? Waag dan vandaag nog je kans!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden 

 

 1. Je hebt een masterdiploma in de nautische wetenschappen.  

 1. Of je beschikt over een algemeen masterdiploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02én je beschikt over minstens 5 jaar beroepservaring   binnen een aeronautische of maritieme search and rescue (SAR)- of hulpverleningsomgeving. 

 

 1. Je hebt minimaal 2 jaar beroepservaring met het aansturen van medewerkers. 

 

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sidji Serryn, sidji.serryn@vlaanderen.be en 0491 92 86 06).   

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Sidji Serryn
 • telefoon: 0491 92 86 06
 • e-mail: sidji.serryn@vlaanderen.be