Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Werftoezichter (werven vnl. regio Oost-Vlaanderen)

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Antwerpen
  • referentie: req4085
  • solliciteren tot en met: 29-08-21


Beschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van onze werven op het terrein, zowel op administratief als op technisch vlak en dit in nauwe samenwerking met de projectingenieur die optreedt als leidend ambtenaar. Je controleert de uitvoering van de werken conform de uitvoeringsplannen en de bestekvoorwaarden. Je waakt over de toepassing van de technische standaardbestekken en doet suggesties over de te volgen procedures met betrekking tot de werken. Je vult dagelijks een dagboek in en maakt maandelijks prestatiestaten van de uitgevoerde werken op. Ten slotte onderhoud je interne en externe contacten, volg je werfvergaderingen op en zie je toe op de toepassing van de veiligheidsvoorschriften.
De werftoezichter voor ons team in Antwerpen zal de eerstkomende jaren voornamelijk worden ingezet voor de werfopvolging van projecten in de regio Oost-Vlaanderen.

Profiel

Je bent ofwel in het bezit van een diploma bachelor bouwkunde of elektromechanica, ofwel beschik je over een bachelor diploma en heb je 3 jaar aantoonbare professionele ervaring in bouwkunde en/of elektromechanica.
Daarnaast kan je je ook als student kandidaat stellen, m.n. als je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum (29/08/2021) het gevraagde diploma behaalt.  
Je bent een geboren onderhandelaar die stevig in zijn/haar schoenen staat om de standpunten van De Vlaamse Waterweg te verdedigen. Bovendien kan je zowel zelfstandig als in team werken en ben je een kei in oplossingsgericht werken. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie en een salaris van 2.419,99 € bruto per maand (bij 0 jaar relevante ervaring). De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Een dienstwagen wordt in functie van de opdracht ter beschikking gesteld. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 6 en 8 september 2021.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An de Maesschalck
  • telefoon: 0486 17 52 32
  • e-mail: an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be