Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Stafmedewerker

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Oost-Vlaanderen
  • standplaats: Gent
  • referentie: req4169
  • solliciteren tot en met: 29-10-21


Beschrijving

Ben jij op zoek naar een functie als stafmedewerker waarbij je een brugfunctie vervult tussen de provinciale en centrale dienst? Heb je daarnaast een affiniteit met of een bijzondere nieuwsgierigheid voor mobiliteit? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Het Agentschap Wegen en Verkeer werft een stafmedewerker aan om het beleid binnen de provinciale afdeling in Oost-Vlaanderen mee vorm te geven, te coördineren en uit te dragen. Je zal het afdelingshoofd bijstaan en ondersteunen bij de uitstippeling, de uitvoering, opvolging en evaluatie van het beleid. Je takenpakket is divers en bestaat uit het beantwoorden van parlementaire vragen, het begeleiden van risicomanagement, het uitschrijven van overheidsopdrachten, het opstellen van dienstnota’s, het voorbereiden van overlegorganen,... Je zorgt voor een efficiënte communicatie en informatiedoorstroming binnen de afdeling. Je leidt het afdelingssecretariaat en stuurt een vijftal medewerkers aan.

Je standplaats is Gent maar thuiswerk is mogelijk.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure

Profiel

1) Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur in de richting managementwetenschappen  of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

Of je beschikt over een geldig toegangsbewijs uitgereikt na een positieve EVC-beoordeling (EVC = erkennen van verworven competenties) door VDAB voor deze functie binnen de diensten van de Vlaamse overheid. 

2) Je hebt minstens 4 jaar ervaring in audit- en ISO-procedures en 3 jaar relevante ervaring in het faciliteren van groepen. 

Aanbod

- Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Ronny Machiels
  • telefoon: 0496 59 52 12
  • e-mail: ronny.machiels@vlaanderen.be