Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Scheepvaartbegeleider standplaats Bossuit - contract bepaalde duur t.e.m. 31/12/2021

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: West-Vlaanderen
  • standplaats: Avelgem
  • referentie: req4448
  • solliciteren tot en met: 26-09-21


Beschrijving

Je bedient de sluizen en bruggen met aandacht voor een vlot en veilig waterverkeer.
Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, begeleiding van het scheepvaartverkeer.
Je staat in voor de opvolging van de waterbeheersing door oa de opvolging van waterstanden en debieten.
Je staat in voor de verkoop van waterwegenvignetten, inning van scheepvaartrechten. Je vervult diverse administratieve taken zoals registers bijhouden inzake het afgehandelde scheepvaartverkeer, tussentijdse rapporten opmaken, klachten registreren, …
Je staat in voor het kleine onderhoud van de sluizen en bruggen.

Profiel

Een diploma is niet vereist. Enige PC-kennis is een pluspunt. Je bent in het bezit van een rijbewijs B aangezien je kan tewerkgesteld worden op verschillende locaties in de regio.  Je bent bereid te worden ingeschakeld in een ploegensysteem en een wachtdienst.  Je bent communicatief en klantgericht.

Aanbod

Een uitdagende opdracht met een contract bepaalde duur tem 31-12-2021 en een salaris van 2.028,27€ bruto per maand bij 0 jaar ervaring (exclusief toelagen en vergoedingen). De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan via teams op vrijdag 1 oktober 2021 in de voormiddag.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Veerle Goethals
  • telefoon: 09/292.12.11
  • e-mail: veerle.goethals@vlaamsewaterweg.be