Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

4 werfcontroleurs

Solliciteer
 • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
 • regio: Antwerpen
 • standplaats: Antwerpen
 • referentie: req4573
 • solliciteren tot en met: 26-10-21


Beschrijving

Kom jij als werfcontroleur Wegen en Verkeer Antwerpen versterken?! Deze afdeling is verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en beheren van de gewestwegen, fietspaden en autosnelwegen in de provincie Antwerpen en de wegtunnels in heel Vlaanderen.

Als werfcontroleur sta je in voor het opvolgen van werken die worden uitgevoerd door derden en controle op het terrein van de naleving van wetgeving, regelgeving en bepalingen van het bestek. Zo waak je erover dat de werkzaamheden vlot, tijdig, kwaliteitsvol en overeenkomstig de gemaakte afspraken en reglementaire voorschriften en bepalingen verlopen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je  bereidt werven voor, je maakt een postenboek op en je houdt een werfdagboek bij
 • Je controleert de werken, leveringen en vergunningen
 • je reageert op problemen, je doet vaststellingen (onder andere met betrekking tot overtredingen), je verstrekt informatie en gegevens daarover en je maakt verslagen op

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectmanager. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Momenteel zijn we op zoek naar 4 werfcontroleurs voor meerdere districten in de provincie Antwerpen. Afgezien van je standplaats en uitvalsbasis, kan je, naargelang de noden, ook worden ingezet voor projecten elders in de provincie Antwerpen.

Rejane vertelt jou meer over de job!

Wens je meer info over de afdeling, het takenpakket en/of de selectieprocedure? Download het selectiereglement onderaan deze pagina en bewaar het doorheen de procedure.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur optie bouwkunde.
 • Je hebt, bij voorkeur, aantoonbare ervaring bij de opvolging van bouwtechnische constructies en hebt bijgevolg interesse in het opvolgen van werven. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Gemotiveerde schoolverlaters (schooljaar 2020 – 2021) komen ook in aanmerking.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Je technische competenties                                                   
Je hebt kennis van meetmethodes en wettelijke meeteenheden. Je hebt materiaalkennis van o.a. grond, asfalt, beton, … Je kan technische plannen lezen en voorstellen doen voor aanpassingen.

Bijkomende verwachtingen
Je bent bereid om ingezet te worden in een permanentie (24/24) in beurtrolsysteem op weekbasis met het oog op dringende interventies en kan eventueel ingeschakeld worden in de winterdienst. Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk vereisen (beperken verkeershinder). Hiervoor is compensatie voorzien.

Aanbod

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. Je bruto salaris bedraagt minimaal € 2.419,99 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Lieselot Rouckhout
 • telefoon: 025537214
 • e-mail: lieselot.rouckhout@mow.vlaanderen.be