Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

2 RIS-medewerkers (Hasselt of Evergem)

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Hasselt, Gent
  • referentie: req4665
  • solliciteren tot en met: 03-11-21


Beschrijving

In deze boeiende functie staat communicatie met verschillende mensen centraal. Je staat immers in voor een correcte berichtgeving van het RIS (River Information Services of binnenvaartinformatiediensten) zoals het verspreiden van scheepvaartberichten, hoogwaterberichten,… via telefoon, mail, website. Je bent het aanspreekpunt bij calamiteiten en incidenten en beantwoordt allerlei vragen. Bovendien fungeer je als helpdeskmedewerker van het RIS voor onze scheepvaartbegeleiders. Uiteraard verwachten we dat je ook diverse administratieve taken vervult zoals het ophalen, aanvullen en corrigeren van data, het opmaken van rapportages en het ingeven van boekhoudkundige gegevens. Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem (shiften van 12 uren) met weekendwerk.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs. Daarnaast beschik je over een goede kennis van de MS-Office pakketten (Outlook, Word, Excel). Je bent klantgericht, stressbestendig en flexibel. Opgedane werkervaring in de watergebonden mobiliteit of een helpdesk-omgeving is een meerwaarde. Werkervaring in een ploegensysteem met weekendwerk is een pluspunt. Je bent  in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Enerzijds een contract bepaalde duur (1 jaar) en anderzijds een vervangingsovereenkomst met een startsalaris van 2.068,81 € bruto per maand. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. De gesprekken zullen plaatsvinden op 9/11/2021 en 10/11/2021.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 0486 17 52 32
  • e-mail: an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be