Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Coördinator verkeer en mobiliteit

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel
  • standplaats: Brussel
  • referentie: req4687
  • solliciteren tot en met: 10-12-21


Beschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen aan het fietsbeleid van het Agentschap Wegen en Verkeer? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Als coördinator verkeer en mobiliteit neem je een coördinerende rol op in de beleidsvorming en de doorvertaling daarvan binnen het Agentschap Wegen en Verkeer. Je draagt bij tot optimalisaties qua fietsinfrastructuur en neemt daartoe het nodige initiatief. Verder horen ook adviesverlening en het beantwoorden van uiteenlopend vragen binnen de Omkadering van het Lokale Mobiliteitsbeleid (OLM) tot jouw takenpakket. Je houdt daarbij steeds het grotere plaatje voor ogen, denkt mee na over structurele oplossingen en bouwt gemakkelijk een netwerk op.

Klinkt dit als een functie voor jou? Solliciteer dan nu op www.werkenvoorvlaanderen.be!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure. 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende 2 voorwaarden :

1.     Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

2.     Je hebt minimaal 1 jaar functierelevante ervaring met mobiliteit en (fiets)infrastructuur (ook onbetaalde stages worden hierbij in rekening genomen).

Aanbod

- Je wordt aangeworven of overgeplaatst in de graad van adjunct van de directeur (rang A1) met de bijbehorende salarisschaal A111. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. - We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever. - Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. - Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen]

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Tiffani Jeurissen
  • telefoon: 0476 60 92 63
  • e-mail: tiffani.jeurissen@vlaanderen.be