Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Patrimoniuminspecteur (Willebroek, Mol of Ham)

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Willebroek, Mol, Ham
  • referentie: req4981
  • solliciteren tot en met: 19-12-21


Beschrijving

Je wordt tewerkgesteld in het team technische ondersteuning van de cel elektromechanica/hydraulica en beheer van de afdeling Techniek. Als patrimoniuminspecteur verzorg je de periodieke en ad-hoc inspecties van het patrimonium (beweegbare bruggen, sluizen,…) van de afdeling op elektromechanisch en hydraulisch vlak. Je bent 80% van je tijd op het terrein en verwerkt 20% van je tijd de informatie en stelt inspectieverslagen op. Je stelt een jaarplanning voor de inspecties op, volgt deze op en rapporteert hierover.  Je geeft mee vorm aan de processen, de applicaties en tools die deel uit maken van de inspectiecycli. Je ondersteunt en adviseert het celhoofd vanuit de inspectiedata.

Profiel

Je bent in het bezit van een professionele bachelor, bij voorkeur in elektromechanica, elektriciteit of automatisatie. Kennis van hydraulica is een pluspunt. Ervaring met assetmanagement is een meerwaarde. Je kan vlot werken met het MS Office-pakket. Je werkt zelfstandig, proactief en zorgvuldig. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie mits het succesvol doorlopen van een proefperiode en een salaris van 2.468,36 € bruto per maand (bij 0 jaar ervaring). De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Caes
  • telefoon: 0486 48 42 55
  • e-mail: els.caes@vlaamsewaterweg.be