Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

HR Business Partner - standplaats Hasselt, Mol of Willebroek

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Hasselt, Mol, Willebroek
  • referentie: req4982
  • solliciteren tot en met: 02-01-22


Beschrijving

Zin in een boeiende en afwisselende HR-functie met topcollega’s en binnen een maatschappelijk relevante context? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als HR Business Partner werk je vanuit Hasselt, Mol of Willebroek voor de afdelingen Techniek en Regio Oost.
Je beschikt over een doorgedreven kennis van de diverse HR-domeinen en geeft van daaruit (pro-actief) advies en ondersteuning aan de leidinggevenden en medewerkers van je afdelingen.   Je analyseert samen met de afdelingshoofden en leidinggevenden de behoeften van jouw twee afdelingen op het vlak van HR en stemt je dienstverlening hierop af, rekening houdend met het globale beleid binnen de organisatie.   Zo sta je o.m. in voor het opzetten van kwalitatieve wervingsprocedures, lever je advies m.b.t. verschillende HR-topics, versterk je mee het leidinggevend kapitaal, zet je in op de ontwikkeling van de medewerkers, word je ingeschakeld voor de uitwerking van bepaalde HR-projecten, … Ten slotte ben je een belangrijke schakel in de verdere implementatie van het HR-beleid. Om dit alles te kunnen realiseren is het essentieel om een nauw contact uit te bouwen met leidinggevenden en medewerkers. In de afdelingen Regio Oost en Techniek werken collega’s met uiteenlopende profielen en taken. Je vindt er uitvoerende, technische, administratieve, bureau- en terreinfuncties die elk hun eigen noden en aanpak hebben.
Uiteraard kan je bij de uitvoering van je functie rekenen op de nodige ondersteuning vanuit de rest van het HR-team.

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Wendy Coremans, HR Business Partner, wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be of Pascale van Duinhoven, celhoofd HRM, pascale.vanduinhoven@vlaamsewaterweg.be . 

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma en min. 2 jaar ervaring binnen HRM. Ervaring in een overheidscontext is een pluspunt maar geen noodzaak.  Je bent een gedreven teamplayer die samen met de collega’s zorg draagt voor het menselijk kapitaal binnen DVW. Hierbij handel je vanuit de visie en de doelstellingen van DVW en draag je deze uit zowel binnen als buiten DVW.   Je kan vlot overweg met verschillende doelgroepen en past ook je communicatiestijl hieraan aan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je geregeld te verplaatsen tussen Hasselt, Mol en Willebroek. Daarnaast schrikken ook verplaatsingen naar andere locaties binnen DVW je niet af.

Aanbod

Een statutaire functie in de graad van adjunct van de directeur en een salaris van 3556€ geïndexeerd bruto per maand (bij 2 jaar relevante ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want zo laten we niet alleen jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Wendy Coremans
  • telefoon: 03/860.63.20
  • e-mail: wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be