Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Onderhoudstechnieker - Wijnegem

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Wijnegem
  • referentie: req5404
  • solliciteren tot en met: 26-01-22


Beschrijving

Als onderhoudstechnieker word je tewerkgesteld binnen de cel Elektromechanica, hydraulica en beheer van de afdeling Techniek. De cel Elektromechanica, hydraulica en beheer staat in voor het dagelijks en periodiek preventief en correctief onderhoud en voor het waarborgen van de goede werking van al de beweegbare kunstwerken en hun aanhorigheden van De Vlaamse Waterweg. Bovendien is deze cel verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijns interventies, meer bepaald een 24/7 wachtdienst, n.a.v. defecten of calamiteiten. Daarnaast moet deze cel technische ondersteuning bieden aan interne en externe klanten ingeval van infrastructuurwerken, moderniseringswerken, technische keuringen en inspecties.

Als onderhoudstechnieker sta je in voor de het preventief en correctief onderhoud aan gespecialiseerde elektrische-, hydraulische- en geautomatiseerde installaties van de beweegbare kunstwerken en aanhorigheden. Je zal vooral instaan voor de kunstwerken gelegen op het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten en regio Antwerpen. Je maakt deel uit van een 24/7 wachtdienst.  Je brengt verslag uit over de werkzaamheden, je draagt zorg voor de werkmaterialen en leeft de geldende veiligheidsvoorschriften en wetgeving na.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs in de richting elektriciteit, elektronica of elektromechanica of je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs en je kan technische ervaring voor deze functie voorleggen (elektriciteit, elektronica, hydraulica, PLC-sturingen, ARAB, AREI) verworven via opleiding of werkervaring. Je kan vlot je werk organiseren. Je werkt nauwkeurig, hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt oog voor detail en afwerking. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B. Je bent flexibel en bereid mee te draaien in de wachtdienst.

Aanbod

Een statutaire functie mits het succesvol doorlopen van een stageperiode en een salaris van 2028,27 € bruto per maand (bij 0 jaar ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. Een laptop en smartphone worden ter beschikking gesteld. Verder heb je ook een dienstvoertuig ter beschikking voor de woon-werkverplaatsingen. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij de Vlaamse Waterweg want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Caes
  • telefoon: 0486 48 42 55
  • e-mail: els.caes@vlaamsewaterweg.be