Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Projectingenieur (regio Limburg, Kempen, Antwerpen en oostelijk Vlaams Brabant)

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Antwerpen, Hasselt, Willebroek
  • referentie: req5408
  • solliciteren tot en met: 26-01-22


Beschrijving

Als projectingenieur bij de cel Investeringen krijg je de verantwoordelijkheid over uiteenlopende moderniserings- of nieuwbouwprojecten op en rond beweegbare kunstwerken (bruggen, sluizen, stuwen en pompstations), je wordt vooral ingeschakeld in de regio Limburg, Kempen, Antwerpen en oostelijk Vlaams-Brabant. Je volgt het EMH-gedeelte op van de investeringsprojecten van de Vlaamse Waterweg en externe klanten (Maritieme toegang, VMM, Maritieme dienstverlening en Kust). Je werkt aan het ontwerp, de bouw en de re-engineering van lokale beweegbare kunstwerken en gebruikt hiervoor technieken zoals hydraulica, mechanica, elektrische motoren, processturingen (PLC/OPC, SCADA), hoog- en laagspanning, stroomvoorziening, implementatie normen en richtlijnen (machinerichtlijn, AREI) en verlichting. Je staat in voor het voorontwerp, het ontwerp, de uitvoering tot en met de nazorg van de investering (voorzieningen voor het onderhoud achteraf). Je werkt nauw samen met andere projectingenieurs en verschillende stakeholders binnen het project.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma in de Ingenieurswetenschappen. Relevante professionele ervaring in projectmanagement en opvolging van werken in een technische omgeving is een pluspunt. Kennis van (of ervaring met) één of meerdere van de volgende domeinen (elektromechanica, elektriciteit, hydraulica, automatisatie …) strekt tot aanbeveling.
Daarnaast kan je zelfstandig en proactief werken. Bovendien weet je van aanpakken en zijn nauwkeurigheid en klantgerichtheid jouw troeven. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie mits het succesvol doorlopen van een stageperiode en een salaris van 3.889 € bruto per maand (bij 0 jaar ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. Een laptop en smartphone worden ter beschikking gesteld evenals een dienstvoertuig met privé gebruik. Je standplaats is Antwerpen. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij de Vlaamse Waterweg want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Caes
  • telefoon: 0486 48 42 55
  • e-mail: els.caes@vlaamsewaterweg.be