Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Stafmedewerker tactische aankoop

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Limburg
  • standplaats: Hasselt
  • referentie: req5412
  • solliciteren tot en met: 27-01-22


Beschrijving

Je maakt deel uit van de cel Facilitair Management binnen de afdeling Algemene Ondersteuning. Vanuit het subteam ‘Bevoorrading’ begeleid je als stafmedewerker tactische aankoop het aankoopproces van A tot Z,  van de ontwerpfase (behoeftebepaling, marktonderzoek, opmaak administratief en technisch bestek) over de plaatsingsfase plaatsing (publicatie, gunningsverslag, onderhandelingen, sluiting contract) tot en met de uitvoeringsfase (contract- en leveranciersmanagement). Als stafmedewerker tactisch aankoop neem je de economische en juridische rol binnen het aankoopproces voor jouw rekening.  Je zoekt positief constructief mee naar de beste oplossingen, je rijkt voostellen aan en licht deze toe aan de interne klanten. Ten slotte ben je een belangrijke schakel in de verdere uitbouw en implementatie van het aankoopbeleid. Uiteraard kan je bij de uitvoering van je functie rekenen op ondersteuning van een team van collega’s.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma in een economische richting en je hebt minimaal vijf jaar relevante beroepservaring met overheidsopdrachten alsook 2 jaar ervaring met tactische aankoopprocessen. Je kan je goed inleven in de noden van de klant, je denkt probleemoplossend en handelt projectmatig. Je kan goed onderhandelen en bouwt een duurzame relatie uit met de leveranciers. Je werkt georganiseerd en gestructureerd en volgt strikt deadlines op. Je kan vlot overweg met verschillende doelgroepen en past ook je communicatiestijl hieraan aan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie in de graad van adjunct van de directeur en een salaris van 3 659 € geïndexeerd bruto per maand (bij 5 jaar relevante ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want zo laten we niet alleen jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding voor woonwerkverkeer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Wendy Coremans
  • telefoon: 03 860 62 11
  • e-mail: wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be