Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Dossierbeheerder-expert HR-administratie

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Limburg
  • standplaats: Hasselt
  • referentie: req5415
  • solliciteren tot en met: 28-01-22


Beschrijving

Als dossierbeheerder-expert HRM maak je deel uit van het team HR-administratie.  Dit team staat in voor de administratieve ondersteuning bij HR-processen zoals werving en selectie, vorming, weddebudgetten, prestatiemanagement, …
Jij als dossierbeheerder expert HRM staat mee in voor het functioneel beheer van onze HR-toepassingen (bv planningstool SPX, tickettingsysteem TopDesk, Vlimpersmodule voor rekrutering, …). Je bent een aanspreekpunt voor onze personeelsleden en interne en externe klanten voor HR-gerelateerde vragen. Je ondersteunt bij de opmaak/analyse van HR-rapporteringen en springt in als back-up voor de collega’s van het team HR-Administratie. Je waakt mee over een correcte toepassing van de sociale regelgeving (AR, ASB, VPS,…)

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma en min. 2 jaar ervaring binnen loon- en personeelsadministratie van de Vlaamse overheid (Vlimpers, Topdesk en SPX). Je bent een gedreven teamplayer met zin voor verantwoordelijkheid en sterke analytische skills die je combineert met de nodige dosis nauwkeurigheid. Je kan vlot overweg met verschillende doelgroepen en past ook je communicatiestijl hieraan aan. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om je occasioneel te verplaatsen naar Willebroek voor overleg.

Aanbod

Een statutaire functie in de graad van deskundige en een salaris van €2619 geïndexeerd bruto per maand (bij 2 jaar relevante ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want zo laten we niet alleen jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding voor woonwerkverkeer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Wendy Coremans
  • telefoon: 03 860 62 11
  • e-mail: wendy.coremans@vlaamsewaterweg.be