Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Deskundige scheepvaartmanagement

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Hasselt, Gent
  • referentie: req5440
  • solliciteren tot en met: 03-02-22


Beschrijving

Als deskundige scheepvaartmanagement maak je deel uit van de cel scheepvaartmanagement. Het is een zeer gevarieerde functie waarbij je in de eerste plaats verantwoordelijk bent voor de inhoudelijke werking van het River Information Services of kortweg het RIS. Het RIS staat 24/24 en 7/7  in voor taken zoals het verspreiden van scheepvaartberichten, hoogwaterberichten,… via telefoon, mail, website. Daarnaast fungeert het RIS ook als een crisiscentrum en een helpdesk voor onze interne en externe klanten. Je waakt erover dat de verschillende processen van het RIS efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen. Je bouwt controles in opdat de verschillende data kwaliteitsvol zijn.
Een tweede belangrijke pijler van de functie vormt de ondersteuning van het celhoofd scheepvaartmanagement. Zo zal je meewerken aan allerhande studies met betrekking tot het vakgebied en zal je actief deelnemen aan vergaderingen en werkgroepen.

Voor meer informatie over de functie of de procedure kan je terecht bij An De Maesschalck, HR Business Partner, via an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be of 0486/17 52 32.

De online gesprekken zullen plaatsvinden op 10/02/2022.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma (of gelijkwaardig) in een technische richting. Een professionele werkervaring in een technische richting is een meerwaarde, bij voorkeur met betrekking tot één van volgende thema’s: transporteconomie, logistiek of ICT.  Daarnaast beschik je over een zeer goede kennis van de MS-Office pakketten. Je bent klantgericht, stressbestendig en flexibel. Je bent bereid om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Je bent  in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een contract bepaalde duur voor 1 jaar met een startsalaris van 2.468,36 € bruto per maand. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 0486 17 52 32
  • e-mail: An.DeMaesschalck@vlaamsewaterweg.be