Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

projectmedewerker organisatieontwikkeling

Solliciteer
  • organisatie: Agentschap Wegen en Verkeer
  • regio: Brussel
  • standplaats: Brussel
  • referentie: req6642
  • solliciteren tot en met: 30-05-22


Beschrijving

Wil je graag meewerken aan processen, systemen en verandertrajecten rond weginfrastructuur? Wil je graag bijleren? Solliciteer dan snel!

Als projectmedewerker organisatieontwikkeling ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een asset management-plan. Daarnaast zorg je ook voor de begeleiding tijdens de implementatie ervan en volg je de nodige veranderingen mee op. Hiervoor optimaliseer je de processen en applicaties en breng je de informatienoden die er zijn doorheen de levenscyclus van de verschillende assets in kaart.

Je zet je in om het asset management binnen het Agentschap Wegen en Verkeer naar een hoger niveau te tillen. We streven ernaar om het ISO 55.000-certificaat te behalen. Wil jij ons hierbij helpen? Dan ben jij de projectmedewerker organisatieontwikkeling die wij zoeken!

Lees alles wat je wil weten over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure
.

 

Profiel

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden :

1)      Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid.  De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

2)      Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in Asset Management en/of wil je hier (verder) in specialiseren.

Aanbod

- Je wordt statutair aangesteld in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques.
- Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Gitte Collier
  • telefoon: 0492/ 18 31 85
  • e-mail: gitte.collier@vlaanderen.be