Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

VTS operator buffer - Zemst

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaams-Brabant
  • standplaats: Zemst
  • referentie: req6732
  • solliciteren tot en met: 29-05-22


Beschrijving

Als VTS-operator (Vessel Traffic Services) coördineer je het scheepvaartverkeer op het zeekanaal Brussel-Schelde op basis van de voorhanden zijnde informatiebronnen (zoals camerabeelden, radar- en AIS-gegevens, scheepsmeldingen, marifooninformatie, Flaris, informatie van schippers en derden. Zo draag je bij aan een vlotte en een veilige doorvaart op de waterwegen. Als VTS-operator ben je het eerste aanspreekpunt voor de scheepvaart bij vragen en calamiteiten. Ook volg je mee de waterstanden op. Je wordt ingeschakeld in een volcontinu ploegensysteem. Tijdens het uitvoeren van je functie werk je nauw samen met de scheepvaartbegeleiders en met de scheepvaartinspecteur.


Profiel

Je beschikt over een diploma algemeen secundair onderwijs en je hebt 1 jaar professionele ervaring met watergebonden mobiliteit en/of kennis van technologie van afstandsbediening. Verder ben je leergierig, klantgericht en communicatievaardig.
Ten slotte ben je een echte teamplayer die zich flexibel kan opstellen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Een contract bepaalde duur voor 1 jaar, verlengbaar met 1 jaar en een salaris van 2.230,98 € bruto per maand bij 1 jaar ervaring. Bovenop je salaris ontvang je eveneens nog een aantal toelagen waaronder een buffertoelage, een toelage voor prestaties op zaterdagen en zondagen en een ploegenpremie. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer van en naar het werk.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 03 860 62 11
  • e-mail: an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be