Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Projectingenieur A12

Solliciteer
  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Antwerpen
  • referentie: req6956
  • solliciteren tot en met: 06-06-22


Beschrijving

In deze boeiende functie krijg je als projectingenieur de verantwoordelijkheid over uiteenlopende bouwkundige projecten in de waterbouw. Hiertoe voer je alle voorbereidende studies uit zoals de technische ontwerpen, de milieueffectenrapportage en de ruimtelijke uitvoeringsplannen. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de toezichters. Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen zoals aannemers, gemeentebesturen en belangenverenigingen.
Neem zeker een kijkje op www.vlaamsewaterweg.be en www.sigmaplan.be voor meer info over onze projecten.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen bij voorkeur richting bouwkunde of electromechanica, doch ook andere disciplines komen in aanmerking. Ook laatstejaarsstudenten kunnen zich kandidaat stellen. Ervaring in het uitvoeren en opvolgen van (water)bouwkundige projecten is een pluspunt.
Verder ben je klantgericht en communicatief met veel zin voor initiatief en resultaat. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook in staat om samen met het projectteam tot resultaten te komen. Je beschikt over een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een vervangingsovereenkomst en een salaris van 4.046,24 € bruto per maand (bij 0 jaar relevante ervaring).
Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. Een wagen, laptop en smartphone worden ter beschikking gesteld. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij ook doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 03/860 62 11
  • e-mail: an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be