Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Patrimoniumtoezichter Elektromechanica

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Mol, Willebroek
  • referentie: req8032
  • solliciteren tot en met: 02-10-22


Beschrijving

Als patrimoniumtoezichter (elektromechanica) ga je na of de bestaande infrastructuur zoals o.a. bruggen, sluizen en stuwen nog in overeenstemming is met de vooropgestelde kwaliteit- en veiligheidsvoorschriften. Hiertoe verricht je het nodige voorbereidende opzoekwerk en zal je ter plaatse inspecties uitvoeren en mogelijke gebreken documenteren met fotomateriaal. Daarnaast breng je verslag uit over de inspecties en de herstellingen die dienen te gebeuren en sta je ook in voor het verwerken van de inspectiegegevens in de beheerapplicatie. Tenslotte beheer en volg je de keuringen van de hijs- en hefwerktuigen en elektrische installaties op en rapporteert hierover.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse Overheid. Je hebt aantoonbare kennis via opleiding of ervaring met elektromechanica, elektriciteit of automatisatie en kennis van hydraulica is een pluspunt.
Je kan vlot je eigen werk plannen en organiseren. Daarnaast ben je ook klantgericht en ga je zorgvuldig te werk.
Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie in de graad van technicus en een salaris van 2.195,44€ geïndexeerd bruto per maand. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want zo laten we niet alleen jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding voor woonwerkverkeer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Caes
  • telefoon: 011 29 84 84
  • e-mail: els.caes@vlaamsewaterweg.be