Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

HR Manager

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Hasselt, Willebroek
  • referentie: req8105
  • solliciteren tot en met: 02-10-22


Beschrijving

Als HR manager maak je deel uit van de afdeling Algemene Ondersteuning. Deze afdeling bundelt een aantal ondersteunende diensten voor elke medewerker van DVW : HR, ICT, Facility, en Finance.
Je bent lid van de staf van deze afdeling en bent ook adviserend lid van de directieraad.

De afdeling Algemene Ondersteuning zet in op “versterkend werken”. Vanuit 4 leidende principes: operationeel uitmuntend, de evidente keuze, eenvoudig en klant-( medewerkers)-gericht, zetten we ons elke dag in voor elke (nieuwe) medewerker van De Vlaamse Waterweg – van onboarding tot offboarding. We streven naar een excellente medewerkerservaring voor iedereen. Dat vertalen we ook in onze HR aanpak.

Ambitieus? Dat zijn we zeker! Daarom zijn we op zoek naar een straffe HR manager die aan dit traject wil meewerken.

Binnen de afdeling Algemene ondersteuning, verzorg je de dagelijkse HR dienstverlening en ga je tevens beleidsmatig aan de slag. Je geeft leiding aan 25 HR professionals: een team HR Business Partners, een team strategische HR dienstverlening, een team HR-administratie en het A-team.  

Je ontwikkelt samen met het management en jouw team een eigentijds HR-beleid dat past binnen de visie en de ambities van de Vlaamse Waterweg. Dit HR-beleid omvat tal van thema’s zoals personeelsplanning, werving en selectie, instroom- doorstroom en uitstroombeleid, loopbaanbeleid, groeien en leren, employer branding, welzijn, werkbaar werk, integriteit. Je geeft verder vorm aan de HR organisatie door een aantal sturingsinstrumenten te bundelen en te verfijnen.

Is HR jouw passie? Wil jij leiding geven aan een team dat zich elke dag inzet voor elke (toekomstige) medewerker van de Vlaamse Waterweg? Houd jij van een uitdaging? Maak je graag de combinatie tussen operationele aansturing en HR-beleid. Dan ben jij misschien de persoon die ons komt versterken!

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma. Je hebt minimaal 6 jaar relevante beroepservaring met tenminste één aspect van het HR-domein (werving en selectie, VTO, prestatiemanagement en/of loopbaanbegeleiding). Het is een pluspunt – doch geen noodzaak – als je deze ervaring hebt verworven binnen de publieke sector.
Verder beschik je tevens over minimaal 4 jaar ervaring (die mogelijks gelijktijdig kan opgedaan zijn met de hierboven gevraagde thematische ervaring) met het aansturen van medewerkers.

Aanbod

Een statutaire functie en een salaris 5.467€ bruto per maand (bij 6 jaar ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.
De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook onszelf.
Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Verder werken we ook hybride, van thuis uit en vanop kantoor.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Peggy Excelmans
  • telefoon: 0496 27 26 66
  • e-mail: peggy.excelmans@vlaamsewaterweg.be