Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Topograaf

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Antwerpen
  • standplaats: Willebroek, Antwerpen
  • referentie: req8673
  • solliciteren tot en met: 05-12-22


Beschrijving

Als topograaf maak je deel uit van de cel Technische Ondersteuning die de afdeling ondersteunt inzake tekenwerk, het leveren van plannen, opmetingen, grensbepalingen, GIS en onteigeningen. In deze boeiende functie voer je allerlei landmeetopdrachten uit om zo bij te dragen tot een oordeelkundige inrichting en beheer van het openbaar- en privédomein van De Vlaamse Waterweg. Zo zal je op het terrein opmetingen van alle aard uitvoeren en deze verwerken tot opmetingsplannen, kaarten, rapporten, ontwerpen en verslagen. Daarnaast sta je onder meer in voor waterpassingen, monitoren van kunstwerken, uitvoeren van controlemetingen en het opmaken van plaatsbeschrijvingen.    

Profiel

Je bent in het bezit van één van volgende diploma’s:
- Professionele bachelor in het vastgoed, afstudeerrichting landmeten of
- Professionele bachelor topografie of
- Graduaat bouw - optie vastgoed - keuze landmeten of
- Academische bachelor voor industriële wetenschappen bouwkunde. Verder ben je klantgericht en zorgvuldig met veel zin voor initiatief en resultaat. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook in staat om samen met het team tot resultaten te komen.
Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie en een startsalaris 2.671,86 € bruto per maand (bij 0 jaar ervaring). Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons.
Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 03/860 62 11
  • e-mail: an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be