Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Regionale communicatieverantwoordelijke

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Merelbeke, Antwerpen
  • referentie: req8789
  • solliciteren tot en met: 02-01-23


Beschrijving

Als regionale communicatieverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van persontmoetingen, evenementen en zorgen je voor het goede verloop er van. Je stelt de toespraken op voor de minister, gedelegeerd bestuurder, algemeen directeur, operationeel directeur of afdelingshoofd. Je biedt inhoudelijke, lay-outmatige en/of redactionele ondersteuning bij de opmaak van publicaties, projectbrochures, jaarverslagen, ...

Als regionale communicatieverantwoordelijke neem je het woordvoerderschap en werfcommunicatie op voor jouw regio.  Hierbij beantwoord je van vragen en geef je interviews geven aan de pers. Je staat in voor de opmaak van persberichten, flyers, nieuwsbrieven gericht op externen (vnl. burgers en bedrijven), de organisatie van informatievergaderingen, etc. Tenslotte fungeer je als back-up woordvoerder voor andere regio’s, bij afwezigheid, in onderling overleg.

Je bent bereid je regelmatig te verplaatsen voor werfbezoeken in het kader van de communicatie. Voor de functie met standplaats Antwerpen zal je je ook regelmatig naar onze kantoren in Willebroek moeten verplaatsen.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma bachelor of graduaat in een communicatierichting.
Je beschikt over 2 jaar relevante werkervaring met sociale media, externe communicatie (woordvoerderschap- werfcommunicatie), opvolging van meldingen,… Je hebt een rijbewijs B.
Je kan zeer nauwkeurig werken en je hebt oog voor detail. Je bent een teamplayer en kan vlot plannen en organiseren.

Aanbod

Een statutaire functie in de graad van deskundige en een salaris van 2.835 € geïndexeerd bruto per maand met 2 jaar relevante ervaring. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg nv biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want zo laten we niet alleen jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid tot telewerk en gratis woonwerk-verkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding voor woonwerkverkeer.

Selectieverantwoordelijke
  • naam: Els Caes
  • telefoon: 011 29 84 00
  • e-mail: els.caes@vlaamsewaterweg.be