Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

Project manager hydrografie

 • organisatie: Agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust
 • regio: Antwerpen
 • standplaats: Antwerpen
 • referentie: req9527
 • solliciteren tot en met: 16-04-23


Beschrijving

Ben je vertrouwd met hydrografische surveys, heb je oog voor detail  en heb je interesse om innovatieve en operationele projecten te leiden?  

Kom ons team Vlaamse Hydrografie versterken en draag mee bij aan een vlotte en veilige scheepvaart van en naar de Vlaamse havens.

Wie scheepvaart zegt denkt daarbij ook aan zeekaarten. Bij de Vlaamse Hydrografie verzamelen we elke dag peildata om baggerwerkzaamheden aan te sturen en zeevarenden te voorzien van up-to-date kaarten. Daarvoor beschikken we over een vloot van vaartuigen met hoogtechnologische apparatuur die ervoor zorgt dat we voldoen aan de hoogste internationale hydrografische normen.  Om de operationele werking van vandaag en de toekomst te garanderen zijn we op zoek naar een Project manager hydrografie.

Met je ervaring binnen de sector leid je de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten in goede banen. 

Projecten bij de Vlaamse Hydrografie bestaan uit het sturen en opvolgen van de uitvoering van hydrografische metingen door eigen teams of externe partijen, de aankoop of onderhoud van hoogtechnologische apparatuur of software en andere projecten volgens de noden op dat moment.  Je neemt verantwoordelijkheid voor de aflevering van kwalitatieve data aan boord van de vaartuigen, maar zorgt ook voor de administratieve afhandeling van projecten en waakt over budgetten.

Je durft initiatief te nemen en staat klaar om mee te denken over de toekomst van hydrografische peilingen en innovatie binnen de eigen werking.

De Vlaamse Hydrografie biedt opleidingsmogelijkheden en een goede combinatie werk-privé. 

Meer weten? Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’ en stel je kandidaat.

Download het document en hou het bij.

Profiel

 • Je hebt een masterdiploma  of licentiaat in de wetenschappen, bij voorkeur binnen de geografie, geologie, geomatica, landmeetkunde, industriële wetenschappen, mariene en lacustriene wetenschappen of gelijkaardig;
 • Je hebt minimaal 3 jaar beroepservaring  met hydrografische survey;
 • Je hebt een geldig rijbewijs B.

Aanbod

- Je wordt aangeworven in **statutair dienstverband** in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
- Je ontvangt **extralegale voordelen**: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
- Je krijgt **35 dagen vakantie** per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
- Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel **op kantoor**, **van thuis uit** of op een **satellietkantoor** werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Selectieverantwoordelijke
 • naam: Heidi Verkeyn
 • telefoon: 0496 56 61 64
 • e-mail: heidi.verkeyn@vlaanderen.be