Verfijn zoekopdracht

Organisatie

Regio

Diploma

Contractvorm

Vacature

RIS-medewerker (River Information Services)

  • organisatie: De Vlaamse Waterweg
  • regio: Vlaanderen
  • standplaats: Hasselt, Gent
  • referentie: req10000
  • solliciteren tot en met: 23-03-23


Beschrijving

Binnen De Vlaamse Waterweg nv zijn we op zoek naar (m/v)

1 RIS-medewerker (River Information Services) in volcontinu-systeem (24/7) met een contract bepaalde duur tem 31/12/2023

Standplaats Hasselt of Evergem

Functie:
In deze boeiende functie staat communicatie met verschillende mensen centraal. Je staat immers in voor een correcte berichtgeving van het RIS (River Information Services of binnenvaartinformatiediensten) zoals het verspreiden van scheepvaartberichten, hoogwaterberichten,… via telefoon, mail, website. Je bent het aanspreekpunt bij calamiteiten en incidenten en beantwoordt allerlei vragen. Bovendien fungeer je als helpdeskmedewerker van het RIS voor onze scheepvaartbegeleiders. Uiteraard verwachten we dat je ook diverse administratieve taken vervult zoals het ophalen, aanvullen en corrigeren van data, het opmaken van rapportages en het ingeven van boekhoudkundige gegevens. Je zal in een volcontinu-systeem tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem (shiften van 12 uren) met weekendwerk.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie of de procedure kan je terecht bij An De Maesschalck, HR Business Partner, via an.demaesschalck@vlaamsewaterweg.be of 03/860 62 11.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.

Daarnaast beschik je over een goede kennis van de MS-Office pakketten (Outlook, Word, Excel).

Je bent klantgericht, stressbestendig en flexibel.

Opgedane werkervaring in de watergebonden mobiliteit of een helpdesk-omgeving is een meerwaarde.

Je bent  in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een contract bepaalde duur tot en met 31/12/2023 met een startsalaris van 2.329,88 € bruto per maand. Hierbij komt hierbij een ploegenpremie en een vergoeding voor nacht- en weekendwerk en werk op feestdagen. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden. De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.
De kandidaatstelling met CV en motivatiebrief kan uiterlijk tot en met 23/03/2023.
De sollicitatiegesprekken zullen kort nadien online plaatsvinden.


Selectieverantwoordelijke
  • naam: An De Maesschalck
  • telefoon: 03/860.62.11
  • e-mail: An.DeMaesschalck@vlaamsewaterweg.be